Sjekk også vår side på Facebook.

 

Ida Løvland

Veterinær og daglig leder


Utdannet ved Bristol University i 2002. Begynte å jobbe ved Lundabygdens djursjukhus og Blå Stjärnans  djursjukhus i Sverige, samt Alingsås djurklinik, før hun dro tilbake til Norge og jobbet ved Centrum smådyrklinikk i Fredrikstad.

Hun var daglig leder ved TAM dyreklinikk Borg i Sarpsborg i 6 år, før hun ble daglig leder ved Nedre Glomma Dyreklinikk.

Hun trives med både indremedisin og kirurgi og har kurs i bløtvevskirurgi, ultralyd og indremedisin samt ernæring. Hun har også etterutdanning i tannbehandling av hund og katt.

Selv har hun to hunder og to katter.

Ingrid Nersten

Veterinær

Ingrid fullførte veterinærutdanningen ved University of Nottingham i 2014. Ingrid er interessert i dermatologi, tannbehandling og kirurgi. Hun har tatt kurs innen tannbehandling, ørebetennelse, ultralyd og generell akuttmedisin. 

Hun har tidligere jobbet som smådyrsveterinær ved Mo Dyreklinikk i Mo i Rana

Selv har hun en svart huskatt ved navn Kosmos.

 
 

 

 

Hanna Benth

Veterinær

Hanna er utdannet ved Wroclaw University of Environmental and Life Sciences. Hun startet å jobbe hos oss i Februar 2019.

Hanna interesserer seg mest for indremedisin og tannbehandling. Hun har kurs i tannhelse og anestesi, og har deltatt på seminarer som omhandler indremedisin, akutt medisin og motorikk.

Selv har hun to hunder ved navn Pagan og Hælle Måne.

 

Ann-Helen Olsen

Dyrlegesekretær

 

Ann-Helen er utdannet dyrlegesekretær som hilser dere velkommen i resepsjonen, alltid glad og hjelpsom. 

Ann-Helen er som poteten, kan brukes til alt, både som resepsjonist og som overvåker gjennom anestesi og oppvåkning, i tillegg til å passe på oss veterinærer. Hun har mye omsorg for både pasienter, eiere og kolleger. 

Selv har hun to hunder, to katter og to kaniner. 

Renate Davidsen

Dyrlegesekretær


Renate er utdannet dyrlegesekretær og har i tillegg tatt en kursserie innenfor tannpleie. Hun passer godt på veterinærene som utfører tannrens, tannrøntgen og tanntrekk, og holder utstyret i orden.

Dere møter henne glad og humørfylt i resepsjonen, der hun organiserer hvem som skal hvor.

Selv har hun 2 hunder og en katt.

Camilla Tina Charlotta Hällstrand

Dyrlegesekretær

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 Nedre Glomma Dyreklinikk AS. Organisasjonsnummer: 915 846 149 | Personvernerklæring